Hei<33

Jeg våknet akkurat... 06.00 -.-" men jeg gleder meg sånn. Vi skal spise julefrokost, se litt på tv også må pappa og jeg dra ut på kjøpesenterert. Ofc gleder jeg meg til julekvelden. Med alle gavene.Vi skal i dyrebutikken og hente en nympeparakit :) Det er en fugl. Mamma ønsket  seg den sånn. Forressten la jeg akkurat merke til julestrømpen som henger på døren min. Synd vi fjernet peisen fordi det var så koselig å ha den der. Skal jo få ny da, men........ Også veldig synd jeg ikke kan spise det selv. :) 

Har dere julestrømpe?

Hva skal dere i dag?

Jeg vet ikke helt hvordan dere har det, men vi pleier alltid og spise ribbe, pølse og medisterkake. Så prater vi masse... også spiser vi desert enten multekrem (namnam<3) eller ris krem. Så går det en stund... fordi vi alle prater en masse om alt mulig rart. Det er jo hyggelig, men litt kjedelig også da ;) Så begynner vi og åpne. En pleier og ta opp en julegave og lese opp hvem den er til. Sånn holder vi på til alle gavene er borte. :D I år feirer jeg jul med mamma, pappa og søsknene mine, bestemor (kirsten), bestefar (håvard), Onkel Kristoffer og kjæresten hans Sabine. Vi er ikke så mange sammen denne julen... :( men det viktigste er jo at jeg er sammen med familien.

Hvordan feirer dere jul?

Så vil jeg bare at vi skal minnes alle de narkomane og alle de som ikke har det så bra! Om at de skal få en god dag. At de skal få et varmt sted og være og føle at noen er glad i dem. 

Så vil jeg man skal tenke på at det var en dame som undersøkte dette her med narkomane og sånt. Det er ingen mafia.... eller noe annet som står bak tiggingen. Det er bare vi som vil ha noe og skylle på så vi ikke trenger og dele noen få krone stykker med et annet menneske som ikke har det så ålreit. Jeg gir alltid når jeg har penger til narkomane og har egentlig ikke tenkt over hvorfor ingen gir. (Les det innlegget i A magasinet!!) Det er mange som sier jeg velger heller og tigge enn og være kriminell. De er ikke onde mennesker. jeg tror de egentlig bare vil at alt skal falle på plass. Det er bra vi har kirkens bymisjon som hjelper så mye! Men kanskje det også er andre som burde hjelpe litt... :)

Nå skal jeg gå opp og skjekke om de andre har våknet. Så kommer det ut noen bilder enten senere i kveld sånn veldig sent da.. rundt 4-5 eller i morgen :)

Hva skal dere i julen?

Snx Rebecca<33

 
Hei<33

Nå har jeg juleferie!! :D Jippi! Så nå har jeg masse tid til å blogge og kjøpe julegaver. I morgen og på tirsdag skal jeg handle med mamma og pappa. Jeg har oprettet en musikk blogg! det er fordi jeg elsker musikk og har lyst tilå inspirere andre. Til nå har jeg bare lagt ut tpo innlegg så det er ikke så veldig spennende nå, men det komme nok til å bli det etterhvert jeg har store planer for bloggen og håper og få noen lesere der :) Så vil jeg anbefale å lage en musikk blogg til de som er interesserte i musikk fordi det er KJEMPE gøy og enkelt!! Jeg kommer til å bli veldig aktiv, men som sagt jeg startet i går så jeg har bare lagt ut to innlegg...

I juleferien skal jeg egentlig ikke gjør stort mer enn å være med venner og shoppe julegaver og sånt. Men det er koselig da ! <3

En link: http://allegro.rockman.no/


Fant et bilde jeg tok av hunden min i høst på fjellet ;)

Hva skal dere i juleferien?

Når har dere juleferie?

Hva synes dere om bilde? 

Snx Rebecca<33

 
Hei<33

Jeg er syk... aner ikke hvordan jeg har greid det. Man blir jo alltid syk innimellom, men nå er jeg sånn skikkelig syk. (overdriver kanskje) men jeg har aldri vondt i hodet eller har feber eller noen ting også plutselig kom det.. selv om jeg var på skolen i dag. Jaja shit happens! Men iallefall nå har jeg JULEFERIE!! kanskje litt tidlig. Vi slutter egentlig 22.desember, men jeg har så mye jeg må ordne har konserter og ja... masse! så da har mamma søkt fri :D Så ble jeg syk...... 

Men mine planer for ferien er teather, grand cafe, ((jule)gave) shopping, være med familien og venner :) det er i alle fall det som er planlagt til nå :) gleder meg til å bli frisk igjen. Håper det virkelig er allerede i morgen! Måtte troppe julekonserten for dette... Nå sitter jeg og hører på et stykke jeg har begynt å lære meg på fiolin. Syyyykt fint!<3 Hvis noen gidder: http://www.youtube.com/watch?v=oeETRRsj1Ek&feature=related 

Når har dere juleferie?

Hva skal dere i juleferien?

Snx Rebecca<33

Nå har pappa vært på faglærerkomferanse... :P jeg ville ikke være med fordi forrige gang sa sånn skikkelig mange av lærerne "Rebecca er en flott elev, men hun kan si mye unødvendig og være ganske høylydt!" Haha xD men i år sa pappa at jeg fikk gode karakterer og lite kjeft... Så han var faktisk veldig fornøyd :) 

Norsk tentamen: 5

Engelsk tentamen: 4+ nesten -5 jaja.. men jeg er fornøyd...

Matte tentamen: 4- er ganske fornøyd egentlig fordi jeg får en sterk firer på kortet siden jeg har vært aktiv i timen og sånt. 

Nynorsk tentamen: 4+ Er fornøyd!!!

Ellers har jeg fått fem i nesten alle fag, noen fire dah... og INGEN treere :) 

Sorry at videoen min ikke har kommet enda, men skal prøve å få lagt den ut i kveld. (har hatt så mye å gjøre)!


Sånn vil det vel komme til å se ut :) (dette er et bilde jeg fant på nettet)!

Snx Rebecca<33
Hei<33

Jeg kom hjem i dag klokken 14.00 det var overnattingsbursdag... :) Jeg har ikke så veldig mye å blogge om før svarene på spørsmålsrunden kommer (senere i kveld.....!!) 

Kjøpte en sånn beskyttelses krem til skoene under...
De ser litt rare ut på bilde ... ;P men de er egentlig sånn skikkelig kuule!!! Sykt billige :D


Disse her kjøpte jeg ikke i går, men bestemor ...(ahaha xD) fant de oppe hos seg. Så spurte hun om jeg ville ha de. Jippih!! :)) De er kjempe fiiine!
For dere som mener dere har sett den før så er det fordi jeg har kjøpt en lik en som jeg en gang hadde, men som jeg har mistet... det bilde over er veldig stygt... men det får være!

Unnskyld dårlig kvalitet på alle bildene... :(

Skokrem: 79 kr

Sko: Din Sko - 500 kr

Skjorte: Peak Performance - 1.000 kr

Genser: Bik Bok - 149 kr

Det var det jeg kjøpe. Igjen beklager jeg for dårlig kvalitet. Men speilrefleksen er herpa... I løpet av uken legger jeg ut favoritt outfits :) det blir gøy! 

Hva gjorde dere i går?

Hva synes dere om tingene?

Snx Rebecca<33

 

 

 

 
Hei<33

 Nå har jeg akkurat dusjet :P og nå skal jeg omm en halv times tid på fiolin... Sååå tidlig!! Skulle bare si at jeg skal svare på spørsmålsrunden i morgen :) På video! Det kan hende at jeg får tid til å legge ut et bilde av skoene jeg skal kjøpe i dag. Jippih! men ikke mer enn det skal i Anna sin bursdag  i dag. Det blir kuult! Nå må jeg nesten gå og stelle meg ferdig. Da snx vi. I morgen vil det sikkert komme ut en video eller en masse bilder fra bursdagen :) 


Hadde fetteren min på besøk i går :) Litt rart bilde må jeg si... men det var det eneste jeg hadde! 

Hva skal du i helgen? 

Snx Rebecca<33
Hei<33 

I ikke så mye å skrive om jeg har vært hjemme i dag og ser derfor helt forferdelig ut. Jeg hadde tenkt å lage en videoblogg, men det blir det nok ikke før jeg skal svare på spørsmålene :) Jeg lar den stå en stund.. til etter helgen kanskje!
Er det noen som kan si meg hvordan jeg redigerer videoer... Er det et program man må ha eller noe :) ? Jeg er skikkelig dårlig på sånne ting... xD

Jeg skal ha spørsmålsrunde så bare spørr om hva dere vil under her! <3 Da blir jeg glad!!! ;D

Snx Rebecca<33

Hei<33

I dag har jeg vært på skolen seff ;P så øvde jeg til naturfagsprøve og bakt noen pepperkaker nå jobber jeg med en Kunst og Håndtverk framføring ... Også sitter jeg og koser meg med Donald, Simpson, Jul i Blåfjell og musikk haha xD mye på en gang, men jeg liker det jeg<3 Har ingen bilder fordi jeg glemte kameraet mitt, men jeg var på kino med Aurora, Emma, Rosse, Oliver, Ferrenz og Kenny i helgen :D det var kooos<3 skal legge ut bilder hvis noen av de andre tok. senere :P

Nå legger jeg ut noen bilder av julekalenderen min og vintertøyet mitt :)) hehe.. 

Fiiine Timberland sko :)

Har ikke begynt å gå med dem enda er ikke så kaldt ;D


Uggs Haha x)) litt møkkete!

Selvom jeg har kjøpt de for en måned siden da.. :P

hadde ikke noe helt bilde av jakken, men det får jeg ta siden. Som dere ser er den brun da ;D

Så her er julekalenderen min :D Alle gavene er ikke på da ... som dere ser ..


Resten av dem!


Fikk den julekulen i adventsgave i dag! Den er fiiin


Dette er englene jeg snakket om i sta :) 

Har du julekalender?

Hvordan vintertøy har du?

Hva har du gjort i helgen?

Hva har du gjort i dag? 

Unnskyld at dette innlegget ble fullt av masse rart og litt kaotisk :/ Men i dag bare ble det sånn. Skal være litt flinkere i morgen :) Ha en fin dag videre!

Snx Rebecca<33

 

 
Hei<33

Unnskyld at jeg ikke har blogget på noen dager, men det er travelt i desember vettu ;) Kan ta en liten oppsummering da.. 1.desember hadde jeg laget en kalender til klassen :D det er kooos<3 så kom jeg hjem og øvde til mattetentamen :/ 2.desember hadde jeg mattetentamen og juletrefest i Uranienborg menighetshus! I dag har jeg vært på fiolin<3 og bar5e slappet av.. Jeg har faktisk på meg joggebukse og hettegenser!!! Bruker det aldri.. visste ikke engang at jeg hadde en joggebukse, men nok om det ;P Nå har jeg åpnet julekalenderen :) Fikk en engel den var såå søt<3 ellers har jeg fått et gavekort på 200kr på Bik Bok og 100kr 1.desember. Nå har jeg nettopp sett på MIA, Jul i blåfjell og Jesus og Josefine ;D Så nå ser jeg på Nissene over skog og hei <3 Så blir det bare å "CHILLE" resten av kvelden<33 

Det kommer noen bilder av dagene som har vært :))

Bilde var ikke verdens beste nei.. haha xD lol.. 

Snx Rebecca<33

hits