Hei<33 

Synes jo det er litt dumt at jeg ikke har fått mer enn 10 kommentarer på spørsmålsrunden altså det er jo noen spørsmål, men ikke så mange som har spurt om noe hehe... ;P Synes det er veldig fint de av dere som har lagt igjen noen kommentarer da :))

Men nok om det. Nå har jeg HØSTFERIE!!! <333 Jippih!! ;D I morgen skal jeg ut med Rosse :) Tro vi bare skal henge i byen. Mhm eller så tror jeg faktisk jeg skulle møte Maria!! :O Ja.. jeg får snakke med de i morgen om det. Jeg tror jeg rekker å legge ut noen bilder fra i morgen uansett så det blir det vel noe av ENDELIG. Kan inrømme at jeg ikke er så flink til det, men skal det assa ;) Da venter jeg litt til med å svare på spørsmålsrunden.

hva skal dere i hødtferien?

Har dere høstferie nå?

Snx Rebecca<33
Fortsatt syk.. :( men jeg tenkte at da kunne jeg hatt en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva som helst og jeg skal svare :)) Jeg legger ut en video der jeg svarer på spørsmålene om noen dager.  

Blir glad om du legger igjen en kommentar ;D <3

Snx Rebecca<33

 

 
Jeg hater å være syk!!... Var syk i hele går og fortsatt i dag :( Så jeg har altså ikke vært på skolen som KJEDELIG!!! Det er lxm ikke noe morsomt å ligge hjemme i sengen hele dagen. Vel. tenkte egentlig å legge ut en video, men siden jeg er syk så blir ikke det noe av :P Vi får se om jeg husker på det til i morgen da :))

 

Btw: skulle bare si at jeg synes det er unødvendig å skrive stygge kommentarer. Hvis jeg er stygg å feit så synes vel noen det, men hold det for dere selv! 

Hva har du gjort i dag?<3

Snx Rebecca<33

 
Hei<33

Jeg er skikkelig glad!!! Neste mandag lxm den første mandagen i høst ferien da ;P så skal jeg til Kina!! Jippih ;D Det blir driiiiiiiiit gøy. Også uten foreldre dah ;)) det er jo andre voksne da fordi jeg skal dit med spille gruppen min, men lxm de er ikke så strenge som foreldrene mine på sånt å gå ut i Kina og sånn sikkert :P Forhåpentligvis... Men ellers i dag har Yvette var hos meg før vi dro på foreldre møte og solgte kaker, kaffe osv. Vi tjente lxm 900 og ett eller annet kroner :P så er sånn litt fornøys det var lxm ikke så mage som gadd åå kjøpe.. Det var litt dårlig gjort, det går til klasse tur da !! De kan jo støtte oss litt. menmen.. ikke alle er like gavmilde :/ 

men jeg skal legge ut en videoblogg snart også bare blosser jeg i om jeg har få lesere det er gøy å blogge !! :D <3

Snx Rebecca<33
Hei<33

tenkte bare å skrive et innlegg sånn for å gæli.. -.-" Jeg har lxm nesten INGEn lesere siden det er flere av de som leste bloggen mi før som nå har sluttet å blogge :(( Man skal lxm blogge for å ha det gøy, men det er ikke alltid gøy når man ikke får kommentarer.. :) Så. jeg vurderer å slette bloggen eller hvis de få som leser den gidder å bare legge igjenn en kommentar så gjør jeg det gjerne tilbake!! Og kanksje et tips eller to på hvordan jeg skal få flere lesere.. :D <3 Også skal jeg blogge om ting som er litt mer spennende ! (kleint)

Snx Rebecca<33

 
Hei<33

Jeg har vært på OD seminar så har ikke blogget :P Det var DRIIIT gøy assa!! :DD<3 nå har jeg skrevet et inlegg til avisen. Håper virkelig det kommer inn! Det er sånn greie i Si;D også får man møte kristin halvorsen om man vinner. Jeg er ikke sånn spesielt fan av henne, men er jo litt morsomt å kunne vinne det :)) vil i alle fall komme med :P jeg tror jeg skal poste inlegget på bloggen senere.. men er ikke helt sikker ;) 

BLUSH001


HahaxD (fail! ser ikke engang i kameraet) :P

Snx Rebecca<33

 
Nå er jeg skikkelig glad!! :D jeg sendte en mail til http://meeretea.blogg.no/ hun har verdens fineste blogg header å sånn synes jeg da :)) Også legger hun ut gratis design!! Jeg gleder meg bare helt syyykt til at hun legger det inn på bloggen min!!! :D <33 TUSEN TAKK !

Snx Rebecca<33
video:20110914 180420


Srry rommet mitt er litt sånn lite, men jeg skal snart pusse opp det med flatskjerm, wii, x-box osv. ;P Menmen.. det ble ikke så bra filmet i dag heller hehe :)) Får ta den andre pc neste gang :D <3

Snx Rebecca<33
Hei<33

Nå kom jeg hjem fra skolen for ikke så lenge siden :P var på waynes i sta ellers har jeg egentlig ikke gjort stort... Nå har jeg tenkt å gjøre litt lekser og øve piano til sånn spille prøve på skolen.. :// KJEDELIG!! kan alt lxm fra før.. :)) Ellers skal jeg kjede meg resten av dagen!! :(( 

Hehe.. ;P 

Snx Rebecca<33
Hei<33

I dag har jeg vært syk.. :(( det fordi jeg hadde ekstremt vondt i hodet!! Den teltturen gikk ikke ikke helt som planlagt etter en ulykke med rødsprit.. og nå ligger en venn på sykehuset med tredje og andre grads forbrenning. :// Vi puttet rød sprit i stormkjøkkenet også var det fortsatt litt varmt så flammen eksploderte på en måte... :( men heldigvis går det bra med maria nå og jeg tror jeg skal besøke henne imorgen :)) vi kunne vært mye mer uheldige enn som så. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å ta opp dette på bloggen, men siden lærerne i dag hadde ståtyt forann klassen og fortalt dette til klassen som de ABSOLUT ikke hadde trengt å vite!!! hvis maria hadde gått på skolen min så hadde det vel vært en grunn til det, men hun har F*** meg sluttet SÅ VAR VAR VITSEN!! -.-" det var lxm ikke vits i å fortelle det til alle som ikke hadde noe med det å gjøre!! Gruer meg egentlig litt til å dra på skolen i morgen :/ men jeg skal legge ut bilder fra turen så langt som det gikk bra senere!! er ikke helt sikker på om jeg skal videoblogge litt i morgen eller ikke, men skal se hva jeg orker.. ;D <3

Snx Rebecca<33

hits