Hei :)

Nå skal jeg snart dra til skolen. Greide å forsove meg, jaja! Døren stenger seg så jeg kommer meg ikke inn før 11 eller kvart over 10 hahahahahha! 


Etter skolen blir det å øve til naturfagsprøve :(( Æææææ! Det blir vel siste prøven før sommerferien tror jeg.

Hadde helt glemt at jeg skal til Tyskland på mandag! Ååååå som jeg gleder meg. Høres kanskje litt rart ut, men jeg beundrer tyskere og språket deres! Så gleder meg helt ubeskrivelig mye :D

Hva skal dere i dag?

Har dere vært i tyskland før?

Har dere mange prøver før sommerferien?

Rebecca

Hei ... Åå det er er kjempe lenge siden jeg har blogget sist og det beklager jeg veldig! I dag skal jeg sitte hjemme og øve til en musikkprøve:( Hater musikk teori. Det er dritt kjedelig, men ellers liker jeg musikk da. I går kom jeg hjem fra Bodø som jeg har vært i siden torsdag. Jeg beklager å måtte si det. For de som kommer derfra, men det er nesten ingen folk der. Haha i alle fall hvis man sammenligner med Oslo. Vi har gjort en del flaue og morsomme ting på turen, så selv om vi syntes at det var ganske folke tomt så var det en fantastisk tur. Anbefaler alle og reise tid. Nydelig natur.


Julie, Emma(var også meg på fiolin turen til Bodø) og meg

Takk for fine kommentarer forresten :)

Hva har dere gjort i lang helgen?

Har dere vært i Bodø?

Hva skal dere i dag?

Rebecca
Ååååååå som jeg gleder meg til i morgen! :-D Litt trist at det kanskje blir dårlig vær her i Oslo, men det ser kanskje ut som om det snur nå! Litt sad fordi jeg ikke kan bruke gubrandalsbunaden. Skal bruke en stakk fra gubransdalen eller en stakk fra sør trønderlag :) men begge er for store... jaja.. ingen 17.mai uten bunad pleier jeg å si! (hvis man har da...) Jeg har gått med bunad siden femte klasse og før det drakt. Blitt helt avhenge. Går ikke ut på 17.mai uten bunad haha.!


Skolen i dag :)

Har dere bunad?

Pleier dere å bruke bunad på 17. mai?

Rebecca
Hei

Har min søte lille fetter på besøk :) Veldig koselig, men litt mye styr til tider...

I dag skal jeg lage en engelsk presentasjon til tirsdag, bli ferdig med norsk forfatterskap, lage design på genseren og lage bil design. Jippih... 

Skal prøve å få lagt ut et innlegg til senere i dag :) 

 

Hvordan er stemningen for en spørsmålsrunde?

Hva skal dere i dag?

Rebecca
Hei

Føler meg mye bedre nå, men er hjemme i dag også... skal på fiolin senere i dag. Blir kjempe koselig å få stelt seg! Har ikke dusjet på fire dager :O

Legger ut noen bilder senere også :)

Hva skal dere i dag?

Rebecca
Hei 

Var i konfirmasjon her om dagen :) Rett før jeg skulle i konfirmasjon til en veninne. Den andre konfirmasjonen jeg har vært i, i år. I helgen venter det meg to. To til om noen uker... kan bli litt slitsomt, men veldig koselig også !
Noen som har vært i konfirmasjoner i det siste?

Noen som konfirmerer seg i år?

Rebecca
Hei

Da er min nye IPhone4s kommet. Jippih! Nå er jeg blitt sykemeldt resten av uken. Litt deilig da.. :) 

Nå skal jeg se filmen Cyberbully. Har sett på en del filmer de siste dagene. Det er jo ikke så veldig mye mer man kan gjøre når man er syk.. haha xD

Ha en fin dag<3

Hva har dere gjort i dag?

Rebecca
Hei 

Dårlig oppdatering for tiden. Ååå føler meg så dum ! Jeg har faktisk en grunn. Jeg har vært veldig lei meg i det siste fordi var hos legen som sa jeg kanskje har lavt stoffskifte som kan føre til diabetes. Jeg vil ikke få diabetes fordi jeg har spist usunt eller noe, men fordi jeg ble født med noe som kalles insulin resistens. Jeg har alltid vært veldig forsiktig med kost og passet på å få i meg riktig mat. Det er ca. ett år siden jeg begynte på en diett der jeg ikke skal spise hvetemel, ris, potet og melk. Jeg må si jeg er kommet ganske godt inn i det. Jeg fikk mitt lille sammenbrudd når vi fant ut at jeg har begynt å utvikle spisevegring. Tenkte bare at dette var litt lurt å formidle sånn at dere vet hvorfor jeg noen ganger er litt borte fra bloggen :)

Nå er jeg forressten syk... har fått influensa. IGJEN! jeg har hatt det rekord mange ganger i år :/

PS: Tusen Takk for fine kommentarer på bloggen! Det setter jeg veldig pris på <3

Hva skal dere i dag?

Rebecca


 
Neinei! nå igjen. Jeg har ikke blogget på kjempe lenge nå... På grunn av mye skolearbeid og konserter. Beklager det! I morgen har jeg matte tentamen:// og på fredag konsert. HERREGUD! Jeg må ta med meg fiolin og bunad på skolen :O Fordi jeg ikke rekker å dra hjem ogjen før jeg skal opp i kirken og prøve ut akkustikken, men nok om det. Jeg var på Folkemuseumet i går. Garantert mitt yndlings museum. Tok noen nye bilder :) 

Snart kommer det forressten nytt design !! Nå er headern min nesten ferdig :)


Hva skal dere i dag?

Hva gjorde dere i helgen? 

Rebecca :)

hits