Hei!

Nå jobber jeg med en tegning i Kunst og Håndtverk samtidig som jeg er på facebook, tv, mia og hører på musikk. Er ganske fornøyd egentlig, men den er ikke helt ferdig!

Jeg har laget sushi. Nam,nam det var godt ;) Selv om jeg ikke tåler ris da...

Er ikke best, men men... <3


Kanskje litt barnslig, men jeg liker MIA! hahah xD det er kult.

Hva synes dere om tegningen?

Ha en fin dag videre<3

Rebecca

 
Hei

Beklager veldig for ekstremt dårlig oppdatering på bloggen den siste uken. I dag har jeg vært med Maria, Rosmarie, Aurora og er nå med Andreaas ;) 


Beste! <3 <3  http://fmlll.blogg.no/ 


Rosse love you!
Rebecca :)
Oj! jeg har visst glemt å blogge... Nå sitter jeg hjemme å øver til samfunn prøve. Jeg håper virkelig jeg klarer å få en 6. Vi har om 1.verdenskrig. Så det blir nok ikke så vanskelig.

Pysjen er på allerede ;)

Har bestilt en til juicy jakke! Gleder meg til å få den.

Fikk ikke lastet opp mer enn et bilde... veldig rart derfor kommer skole bildene senere.

Har dere noen prøver?

Hva har dere gjort  dag?

Rebecca :)


Hei!

Nå har jeg ikke blogget på to dager. Unnskyld, men som vanlig har jeg hatt litt for mye å gjøre. Jeg føler meg skikklelig dårlig. Jeg tåler verken ris, potet, hvete og spelt produkter, banan og druer. Etter jeg kom hjem spiste jeg to brødskiver, en taco lefse (uten noe innhold da) og en banan! Jeg føler meg ikke særlig bra og er helt sykt kvalm. Nå øigger jeg i sengen med Uggs og Juicy dress... klar for å sove. (Mathilde!)

random...

Hva har dere gjort i dag?

Rebecca :)

 Hei!

I dag har jeg vært på fiolin klokken ti som vanlig. Ellers var jeg på Storo. Mamma hadde sett på noen diesel bukser til brødrene mine og to Levis bukser til meg. De var så fine, men ikke på. Så gikk vi til Bik Bok. Der fant jeg en :) endelig! Jeg trengte virkelig en ny bukse.

 

 

 

Bukse Bik Bok 499kr

Genser Bik Bok 249kr

Skjerf spania.. 160kr

Sølv smykke

 

Hva har dere gjort i dag?

Hva synes dere om bildene?

Ha en fin dag videre <3

Rebecca

 Hei

Nå skal jeg om en time dra til skolen. Vi starter kvart over 10. Det er litt chill, men så slutter vi halv fire... Vi skal i alle fall stå på skøyter i gymmen. Det blir gøy. Etter på skal jeg gå rundt forskjellige steder og spørre om jobb til jobbuken. Veninnen min sier at vi kan spørre på Mc Donalds, men jeg hater maten der. Jeg HATER all fast food og lukten der inne også.

Lol bilde! 

Håper alle får en fin dag videre.

Kom med noen forslag til noe innterresant jeg kan blogge om!

Hva skal dere i dag?
Hei!t 

I dag har jeg vært på en litt sen juletrefest..... hos Mathilde sammen med Sarah og Mathea. Det var kjempe koselig. Som vanlig kom vi inn på temaet gutter. Jeg er helt gutte gal og blir kjempe fort forelsket eller begynner å like folk. Så var det en gutt jeg danset med på skoleballet. han var veldig flink også gjorde han ting på en veldig romantisk måte. Jeg skal ikke skrive for mye, men jeg tror jeg har begynt å like han litt. Jaja, vi får se. jeg er bare så usikker. Ellers har jeg ikke så mye å skrive.
Har dere et forslag til blogg tema til i morgen?

Liker dere noen?

Snx Rebecca<33
Hei

Etter skolen i dag gikk jeg til Bogstadveien med Sarah og Sem. Der var vi en liten tur innom Kremmerhuset og H&M-Home. Brukte rundt 370 kr. 

Trykk for større visning

Trykk for større visning

Den nederste puten.

Unnskyld at jeg ikke fikk lagt ut noen ordentlige bilder, men laste opp greien på blogg.no virket ikke. Så jeg fikk ikke lastet opp et eneste bilde.... selv om jeg nå hadde tatt mange bilder..

Snx Rebecca<33

 

 
video:wants til rom blogg 
Beklager at videoen er litt kjedelig uten musikk og sånt, men den er laget i full hast. 
Tilsammen kostet alt dette 2008kr.
Hva synes dere om tingene?
Jeg skal også ha et ((speil) og) en kommode. Så hvis noen har forslag så legg gjerne igjen en link i kommentarfeltet. 
Snx Rebecca<33Hei <33

I hele helgen har jeg hatt braselianere på besøk. Lurer dere på hvorfor? De kom til Norge på seminar i fire dager. Det er faktisk kjempe koselig. Det er en gruppe med ungdommer. Tre av de bor hos meg. Men nå har jeg veldig dårlig tid så jeg kan ikke skrive så mye.....

Legger bare ut noen bilder fra før skoleballet i går.

Snx Rebecca<33

hits