Ååååååå som jeg gleder meg til i morgen! :-D Litt trist at det kanskje blir dårlig vær her i Oslo, men det ser kanskje ut som om det snur nå! Litt sad fordi jeg ikke kan bruke gubrandalsbunaden. Skal bruke en stakk fra gubransdalen eller en stakk fra sør trønderlag :) men begge er for store... jaja.. ingen 17.mai uten bunad pleier jeg å si! (hvis man har da...) Jeg har gått med bunad siden femte klasse og før det drakt. Blitt helt avhenge. Går ikke ut på 17.mai uten bunad haha.!


Skolen i dag :)

Har dere bunad?

Pleier dere å bruke bunad på 17. mai?

Rebecca
Hei

Da er min nye IPhone4s kommet. Jippih! Nå er jeg blitt sykemeldt resten av uken. Litt deilig da.. :) 

Nå skal jeg se filmen Cyberbully. Har sett på en del filmer de siste dagene. Det er jo ikke så veldig mye mer man kan gjøre når man er syk.. haha xD

Ha en fin dag<3

Hva har dere gjort i dag?

Rebecca
Neinei! nå igjen. Jeg har ikke blogget på kjempe lenge nå... På grunn av mye skolearbeid og konserter. Beklager det! I morgen har jeg matte tentamen:// og på fredag konsert. HERREGUD! Jeg må ta med meg fiolin og bunad på skolen :O Fordi jeg ikke rekker å dra hjem ogjen før jeg skal opp i kirken og prøve ut akkustikken, men nok om det. Jeg var på Folkemuseumet i går. Garantert mitt yndlings museum. Tok noen nye bilder :) 

Snart kommer det forressten nytt design !! Nå er headern min nesten ferdig :)


Hva skal dere i dag?

Hva gjorde dere i helgen? 

Rebecca :)
Hei. I morgen har jeg norsk tentamen. Tro det eller ei, men jeg gleder meg faktisk. A klassen sa hvilke oppgaver vi fikk og jeg har forberedt meg på å skrive en debattartikkel om Anders Behring Breivik som jeg tenker å publisere på bloggen senere. For å høre deres mening. Nå skal jeg ikke skryte, men fikk faktisk 5+ på norsk tentamen i fjord. Det var lite som skilte fra en 6 kanskje også akkurat derfor jeg gleder meg litt. ikke missforstå. Jeg hater matte og engelsk tentamen :)) haha!

Nå sitter jeg og ser på Paradise Hotel og slapper av før morgendagen.


haha.. dårlig kvalitet!

Liker dere tentamen?

Har dere hatt tentamen?

Rebecca
Hei!

Nå sitter jeg og ser på "Verdens strengeste foreldre" haha! Liker det skikkelig godt :) Senere i dag begynner Paradise Hotel. Jippih! Noen andre som følger med på det? I dag har jeg vel bare tenkt til å sitte med lekser og slappe av forann tv. LAT!

lol... :/

Hva har dere gjort i dag?

Hva skal dere i dag?

Rebecca


Hei igjen!

Fikk en masse gode tips av dere, Tusen Takk<3

Så fort jeg får greie på speilrefleksen min så vil det komme noen videoer... det lover jeg! Outfits.? kanskje inni mellom hvis jeg orker, men det er ikke sikkert jeg har tid til det hver dag :) Jeg skal i alle fall ha Ukens blogg. Hver Søndag skal jeg kåre ukens leser. Det vil være en som regelmessig leser bloggen min og legger igjen en kommentar nå og da. Den som blir Ukens bloggleser vil få en link og en liten "presentasjon" av bloggen sin her.

Hva mener dere om det?

Hvordan er stemningen for en konkurrans?

Rebecca
Oioi glemt å blogge siden fredag O.o Jaja...

Jeg har ikke peiling på hva jeg skal blogge om.! Så værsåsnill og kom med forslag.

Så skal jeg publisere et bedre innlegg på ettermiddagen :)

Hva skal jeg blogge om?

Rebecca
Hei.. Som dere sikkert har sett så har bloggen min sunket veldig! jeg har mistet 200 lesere og selvfølgelig er det leit. Jeg har bestemt meg for at jeg må ta en pause fra blogging til jeg har fått orden på designet mitt. Bloggen ser jo helt fæl ut... :L Jeg fortsetter å lese de bloggene jeg pleier,  men her vil det ikke skje en oppdatering på en stund. Tenkte bare å si ifra ^^

 

Rebecca
Ahaha..! Random overskrift.. Nå er snart header på plass forressten :D

Fikk tilbake samfunnsfagsprøven som jeg hadde for en stund siden. Fikk 5+ yey!


Nrj!<3

PS:sorry for dårlig oppdatering...!

Rebecca
Hei

Siden jeg kom fra hytta har jeg bare vært ute med venner. Jeg har vært og tittet i en haug med butikker. Bla. på aker brygge. I går var jeg ute med min veninne Anna. Vi var først på peppes og så på kino. Så filmen "thale". Jeg kan ikke akkurat si at jeg likte filmen... den var litt ekkel æsj! men det var veldig koselig.

Det kommer desverre ingen bilder fra dette. Siden jeg glemte kamera. Så det får komme siden.

Så måtte jeg jo kjøpe noe da...!

Skjerf: Vero Moda 99kr

Skinnjakke: Vero Moda 399kr

Lue: 599kr (husker ikke butikkens navn).

Skal også ha på dette senere i dag så dere får se det på da ^^

Header hjelp!!!

Hva skal dere i dag? 

Rebecca


 

hits