Hei<33

Jeg våknet akkurat... 06.00 -.-" men jeg gleder meg sånn. Vi skal spise julefrokost, se litt på tv også må pappa og jeg dra ut på kjøpesenterert. Ofc gleder jeg meg til julekvelden. Med alle gavene.Vi skal i dyrebutikken og hente en nympeparakit :) Det er en fugl. Mamma ønsket  seg den sånn. Forressten la jeg akkurat merke til julestrømpen som henger på døren min. Synd vi fjernet peisen fordi det var så koselig å ha den der. Skal jo få ny da, men........ Også veldig synd jeg ikke kan spise det selv. :) 

Har dere julestrømpe?

Hva skal dere i dag?

Jeg vet ikke helt hvordan dere har det, men vi pleier alltid og spise ribbe, pølse og medisterkake. Så prater vi masse... også spiser vi desert enten multekrem (namnam<3) eller ris krem. Så går det en stund... fordi vi alle prater en masse om alt mulig rart. Det er jo hyggelig, men litt kjedelig også da ;) Så begynner vi og åpne. En pleier og ta opp en julegave og lese opp hvem den er til. Sånn holder vi på til alle gavene er borte. :D I år feirer jeg jul med mamma, pappa og søsknene mine, bestemor (kirsten), bestefar (håvard), Onkel Kristoffer og kjæresten hans Sabine. Vi er ikke så mange sammen denne julen... :( men det viktigste er jo at jeg er sammen med familien.

Hvordan feirer dere jul?

Så vil jeg bare at vi skal minnes alle de narkomane og alle de som ikke har det så bra! Om at de skal få en god dag. At de skal få et varmt sted og være og føle at noen er glad i dem. 

Så vil jeg man skal tenke på at det var en dame som undersøkte dette her med narkomane og sånt. Det er ingen mafia.... eller noe annet som står bak tiggingen. Det er bare vi som vil ha noe og skylle på så vi ikke trenger og dele noen få krone stykker med et annet menneske som ikke har det så ålreit. Jeg gir alltid når jeg har penger til narkomane og har egentlig ikke tenkt over hvorfor ingen gir. (Les det innlegget i A magasinet!!) Det er mange som sier jeg velger heller og tigge enn og være kriminell. De er ikke onde mennesker. jeg tror de egentlig bare vil at alt skal falle på plass. Det er bra vi har kirkens bymisjon som hjelper så mye! Men kanskje det også er andre som burde hjelpe litt... :)

Nå skal jeg gå opp og skjekke om de andre har våknet. Så kommer det ut noen bilder enten senere i kveld sånn veldig sent da.. rundt 4-5 eller i morgen :)

Hva skal dere i julen?

Snx Rebecca<33

 

Kategori: Videoblogg!
Skrevet: 24.12.2011, 06:43Kommentarer

24.12.2011, kl.10:00

Naw <3 God jul søta<3 du må kose deg utrolig mye <3 :*

27.12.2011, kl.07:00

Utrolis søt blogg du har :)

27.12.2011, kl.09:10

god jul pena<3

digger bloggen din<3:*

31.12.2011, kl.18:00

Sv: Takk =)

Fine bilder hos deg også =)

02.01.2012, kl.18:14

håper du koste deg ! :-D


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits