Hei<33

jeg må bare si at jeg er skikkleig lei meg for at jeg sluttet å blogge.. :P men det var så mye som skjedde på skolen. Nå har jeg bestemt at jeg skal begynne igjen, men kommer ikke til å blogge om alt jeg gjør. Bare ting jeg gidder å blogge om :)) jeg skal også forbedre bloggen min ved å legge ut flere videoer, bilder og skrive mer <3 Mest sannsynlig blir det nok ingen bilder fra Kina.. :/

Så..Jeg kan starte å fortelle litt om helgen min ;) På fredagen var jeg å så Rockeulven på Nationaltheateret det var kjempegøy. Jeg var der med bestemor og søte lillesøster maria <3 Sist jeg var på teater var da jeg så Fanny og Alexsander. Er litt usikker på hvilke teater stykke jeg liker best. Det var spesielt morsomt å se på Rockeulven siden broren min egentlig skulle spille i den. 

Dette er den (onde) ulven :D

Litt dårlig kvalitet, men dette var slutten :) Heldigvis endte det bra! <3

Etter vi hadde vært her gikk vi en liten tur på Bristol. Der spiste vi litt kake og dro hjem igjen. 

Det er skikkelig koselig også nesten rett ved Nationaltheateret. Så hvis det er fullt på Grand Cafe så er nesten dette bedre! ;D 

Lørdagen sto jeg opp klokken syv... Så måtte jeg egentlig gå klokken halv åtte for å rekke bussen på majorstuen, men så kjørte pappa meg :D Jeg dro opp til Holmenenga. Gikk på fiolin i to timer og etter det. tok jeg bussen tilbake og trikken til Briskeby. Dette er en vanlig lørdags morgen. Der møtte jeg Rosmarie, så tok vi følge videre til St.Sunniva. Fordi vi skulle på Julemarked yey!! :D <3 Har ingen bilder derfra da... Så ble Anna Fagerheim, Rosmarie Rekdal og Elise med meg hjem. De natta, men nå har de dratt da. Fordi jeg snart skal ha besøk. Er kjempe trøtt egentlig fordi jeg var oppe til halv fem i dag -.-" 

Skal prøve å ikke skrive så mye neste gang og så mye unødvendig, men det bare ble sånn nå :D

Egentlig skikkelig faila bilde av meg... ;P 

PS: Etterpå eller i morgen så skal jeg legge ut noen julegave tips til venner og familie :D <33 Unnskyld hvis det er noen skrive feil, men dette er skrevet i full hast ut av døren og på vei til butikken.

Snx Rebecca<33

 

Kategori: Videoblogg!
Skrevet: 27.11.2011, 15:01Kommentarer

27.11.2011, kl.15:07

Kjempe fin blogg!

Ha en fin søndag videre!

-Blir glad for en kommentar tilbake, har ukens blogg!

27.11.2011, kl.17:56
Emilie

Fiiin blogg :)

Jeg har også sett rockeulven :D

27.11.2011, kl.18:33

Fin blogg ;)

sv: står jeg kommenterer tilbake, så naturligvis!

29.11.2011, kl.16:29

BRA! Kosda ♥


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits